[tdc_zone type=”tdc_content”][vc_row tdc_css=”eyJhbGwiOnsicGFkZGluZy10b3AiOiIxNTAiLCJwYWRkaW5nLWJvdHRvbSI6IjcwIiwiYmFja2dyb3VuZC1pbWFnZSI6InVybChcImh0dHA6Ly92ZWlsaWdldmVzdGUubmwvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTkvMDYvemFuZGthc3RlZWxiYW5uZXItZTE1NTk4OTk5MTc2MTMuanBnXCIpIiwiYmFja2dyb3VuZC1wb3NpdGlvbiI6ImNlbnRlciBib3R0b20iLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ full_width=”stretch_row” row_fixed=”yes”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][tdm_block_column_title title_text=”T1ZFUiUyMERFJTIwVkVJTElHRSUyMFZFU1RF” title_tag=”h3″ title_size=”tdm-title-md” content_align_horizontal=”content-horiz-center” tds_title1-f_title_font_family=”521″ tds_title1-f_title_font_weight=”900″ tds_title1-f_title_font_transform=”uppercase” tds_title1-title_color=”#00b5e8″]

Een veilige plek voor de meest kwetsbare kinderen en jongeren. We willen deze kinderen en jongeren niet verstoppen, maar ze plek geven midden in onze samenleving. Een plek waar ze veilig zijn en zich veilig kunnen voelen. Waar we samen werken aan een mooie toekomst zonder geweld.

We willen ze een tijdelijk thuis geven in een omgeving die bijdraagt aan het herstel van deze kinderen en jongeren. In duurzaam gebouw, met een open en warm karakter, maar toch veilig. Waar architectuur en zorg elkaar versterken.

De Veilige Veste is ook een plek waar we patronen die geweld in stand houden willen doorbreken. Wij willen dat ons werk niet voor niets is. Wij willen dat geweld, uitbuiting en misbruik stopt. Dat daders worden vervolgd. We zetten kinderen, jongeren en gezinnen weer rechtop. Bij Fier zetten we alles op alles om deze beschadigde levens te herstellen. Dat kan alleen als we aan de slag gaan op alle levensterreinen. De problemen zijn vaak zo complex, dat het weinig zin heeft om één probleem aan te pakken en de rest te laten zitten. We zetten in op én én én: we werken niet alleen aan problemen en trauma’s, maar ook aan scholing, een gezonde leefstijl, sporten, stages lopen, met projecten aan de slag en werkervaring opdoen. Een normaal leven opbouwen, gezonde relaties aangaan, een community om je heen waarvan steun uitgaat.

Een Veilige Veste creëren doen we niet alleen. We werken samen met ketenpartners, politie en OM om de juiste hulp op het juiste moment te bieden. Met universiteiten en kenniscentra werken we aan de ontwikkeling van de best mogelijke en duurzame zorg en doen we onderzoek naar de effecten. En we realiseren coalities met andere partijen die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen.

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” tdc_css=”eyJhbGwiOnsicGFkZGluZy10b3AiOiIxMDAiLCJwYWRkaW5nLWJvdHRvbSI6IjEwMCIsImJhY2tncm91bmQtaW1hZ2UiOiJ1cmwoXCJodHRwOi8vdmVpbGlnZXZlc3RlLm5sL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE5LzA2L21laXNqZS1tZXQta251ZmZlbGJlZXIuanBnXCIpIiwiYmFja2dyb3VuZC1wb3NpdGlvbiI6ImNlbnRlciBjZW50ZXIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ row_fixed=”yes”][vc_column tdc_css=”eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][tdm_block_column_title title_text=”T3ZlciUyMEZpZXI=” title_tag=”h3″ title_size=”tdm-title-md” content_align_horizontal=”content-horiz-center” tds_title1-f_title_font_family=”521″ tds_title1-f_title_font_weight=”900″ tds_title1-f_title_font_transform=”uppercase” tds_title1-title_color=”#00b5e8″]

Fier is een landelijk behandel- expertisecentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met geweld, misbruik en uitbuiting. Onze missie is het voorkomen van geweld, het stoppen van geweld en het bieden van hulp bij de gevolgen van geweld.

We helpen slachtoffers van huiselijk geweld, eergerelateerd geweld, seksueel geweld, kindermishandeling, loverboyproblematiek. We behandelen trauma’s, geven ze een veilige plek als dat nodig is en werken samen met hen aan hun toekomst. We werken met effectieve zorgprogramma’s en doen onderzoek naar de resultaten van onze hulp en geweld, misbruik en verwaarlozing om de kwetsbaarheid van generatie op generatie te doorbreken.

Meer informatie over Fier kan je vinden op onze website: www.fier.nl

[/vc_column][/vc_row][/tdc_zone]